Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AVOINNA

KE 10.00 - 17.00

TO 10.00 - 17.00

PE 10.00 - 18.00

LA 10.00 - 15.00

 

 SU 12.00 - 17.00 (10.6.2018 alkaen)

 

Tervetuloa ostoksille!

 

Rekisteri ja tietosuojaseloste 18.4.2018 

Tämä on Iitin Maatilatori oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 18.4.2018. 

Yksityisyytesi suojaaminen on meille tärkeää. Tietosuoja on meille luottamusasia, joten suhtaudumme siihen suurella vakavuudella. Asiakasrekisterinpitäjänä olemme vastuussa kaikista antamistasi henkilötiedoista.

 

Rekisterinpitäjä: 

Itin Maatilatori oy 

Kymenrannantie 1,47400 Kausala 

 

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle.  

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.  

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä. 

Henkilötietojasi vastaanottavat: 

- yrityksemme ja sen työntekijät 

- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun 

- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle 

- tilitoimisto, joka kirjaa tilaukset ja tilitykset kirjanpitoomme 

- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme 

- IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme 

 

Säilytämme henkilötietojasi: 

- sähköpostiarkistossa seitsemän vuoden ajan 

- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan 

- tuottajarekisterissä niin pitkään kun olet tuottajamme. 

 

Sinulla on seuraavat oikeudet: 

- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot 

- oikeus tietojen oikaisemiseen 

- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin) 

- oikeus vastustaa käsittelyä 

- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin) 

- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle 

Pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. 

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?